A Kaptár 3: Teljes pusztulás háttérkép kategória
A A Kaptár 3: Teljes pusztulás kategória háttérképei 1-től 6-ig, összesen 6 db háttérkép


Teljes pusztulás Ashanti
Teljes pusztulás Milla Jovovich
Teljes pusztulás Milla Jovovich
Kaptár Milla Jovovich
Teljes pusztulás Ali Larter
Teljes pusztulás Milla Jovovich, kék szemA Kaptár 3: Teljes pusztulás (Resident Evil: Extinction) egy 2007-es, amerikai–angol–német–francia–ausztrál koprodukcióban készült akció/sci-fi/horrorfilm. Közvetlen folytatása a Kaptár 2:Apokalipszisnak, egyben a harmadik darab a sorozatban, ami a Capcom népszerű túlélőhorror-játékain, a Resident Evil-szérián alapszik. A film rendezője Russell Mulcahy, producere és forgatókönyvírója az első rész direktora, Paul W. S. Anderson.

Ez az epizód több cselekményszálat kölcsönöz a Resident Evil: Code Veronica játékból, emelett felvonultat szereplőket, lényeket és egyéb jellemzőket az egész játéksorozatból.

Történet

A Raccoon City-i katasztrófa után Alice, a magányos, de elszánt harcos továbbra is küzd azért, hogy az embereket élő-halottakká változtató vírust szabadjára engedő Védernyő Vállalatot, s a közvetlen felelősöket, Albert Weskert és Dr. Isaacsot végleg utolérje a veszte. Carlos Olivera, Claire és a többiek az emberiség teljes pusztulása ellen harcolnak, vagyis próbálják túlélni a zombik, gyilkos varjak és még szörnyűbb teremtmények szüntelen ostromát.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból


David Silva

1 db kép
Adidas

3 db kép
Recess

2 db kép
Hamann

12 db kép
Sasok

1 db kép