Charlize Theron háttérkép kategória
A Charlize Theron kategória háttérképei 1-től 1-ig, összesen 1 db háttérkép


Charlize Theron szép tekintetCharlize Theron (1975. augusztus 7.) Oscar-díjas színésznő. 16 éves korában,  megnyert egy helyi szépségversenyt, egy éves modellszerződéssel elutazott. Később New Yorkba maradtt. Beiratkozott a Joffrey Balett Iskolába de a térde miatt nem tudta befejezni.

Nyolc hónappal a városba érkezése után megkapta első filmszerepét, egy csak videón megjelent a filmben. Innen karrierje gyorsan emelkedett felfelé, egyre jelentősebb hollywoodi filmekben játszott.

Néhány további karakterszerep után 2003-ban ráosztották a sorozatgyilkos Aileen Wuornos szerepét A Rém című filmben. Az elismerő kritikák után több díjat is besöpört, legfontosabbként a 2004-es Oscarok közül a legjobb női főszereplőnek járót, mellé a Screen Actors Guild-et és Golden Globe-ot is. Ő az első dél-afrikai, aki valaha Oscar díjat kapott.

Filmszerepei mellett több exkluzív reklámszerződést is kapott, 2004-ben John Galliano szerződtette le. 2005- ben bronz csillagot a Hollywood-i Hírességek Sétányán. Az év végén mutatták a főszereplésével készült Aeon Flux c. filmet, ami azonban a bevételek tekintetében alulmúlta a várakozásokat. A Északon c. filmben Josey Ames szerepéért ismét jelölték az Oscar-ra és a Golden Globe-ra is azonban egyiket sem kapta meg.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból


Bölények

8 db kép
Motorok
1 db kategória
300 db kép
Linux

44 db kép
Selena Gomez

29 db kép
Medvék

100 db kép
Dell

2 db kép
Nacho Libre

10 db kép
Képlet

4 db kép