Coca Cola háttérkép kategória
A Coca Cola kategória háttérképei 1-től 2-ig, összesen 2 db háttérkép


Coca Cola
Coca Cola splashA Coca-Cola a The Coca-Cola Company bejegyzett védjegye, egy népszerű szénsavas üdítőital, mely a világ szinte összes országában kapható. A Coca-Cola a világ egyik legismertebb márkaneve. Riválisa a Pepsi. A 19. század végén az eredetileg gyógyszernek szánt ital gyártási jogait a kiváló üzleti érzékkel rendelkező Asa Griggs Candler vásárolta meg. A 20. század során a Coca-Cola uralta az üdítőitalok piacát. Bár számos kritika érte egészségügyi hatásai, illetve a cég üzleti módszerei miatt, a márka napjainkig népszerű maradt.

A világ minden táján található helyi palackozó cégek vásárolnak meg. Ezek a palackozó cégek a számukra kijelölt területre kizárólagos jogokkal rendelkeznek. A koncentrátumból ivóvíz és édesítőszerek hozzáadásával készül a palackokba és alumíniumdobozokba töltött kóla.

Többféle ízű Coca-Cola kapható. A leggyakoribb ízvariáns a csökkentett energiatartalmú Coca-Cola Light de létezik cukor- és koffeinmentes változat, cseresznyés ízesítésű (Cherry Coke), vaníliás ízesítésű valamint citrom-, limetta- és kávéízű változat is.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból