Gareth Bale háttérkép kategória
A Gareth Bale kategória háttérképei 1-től 1-ig, összesen 1 db háttérkép


Gareth Bale Real MadridGareth Frank Bale walesi labdarúgó, a spanyol élvonalban szereplő Real Madrid és a walesi válogatott csapat tagja.

2006-ban szerezte első bajnoki gólját szabadrúgásból a Derby County ellen amivel döntetlen álást ért el. Következő gólját a Coventry City ellen szerezte szabadrúgásból a St. Mary's-ben. Bale tovább fejlesztette nevét, mint szabadrúgás specialista, mikor a West Bromwich Albion ellen is betalált ne is kell említeni szabadrúgásból. 2006. december 16-ára Bale góljainak száma 5-re emelkedett, a Sunderland ellen egyenlítőt lőtt

Első profi játékosként eltöltött szezonjában megválasztották a Football League Év fiatal játékosnak. Utolsó mérkőzése a Southamptonban a másodosztályú rájátszás elődöntőjének első mérkőzése volt a Derby County ellen 2007. május 12-én. A második félidőben Bale megsérült, ami miatt ki kellett hagynia a mérkőzést. Összesen 45-ször lépett pályára a csapatban és 5 gólt szerzett. A Tottenham és a Real Madrid 2013. szeptember 1-jén, az átigazolási ablak utolsó napján jelentette be, hogy Bale a spanyol klub játékosa lesz. Új klubjával hatéves szerződést írt alá vételáráról nincs hivatalos információ. Első bajnoki mérkőzésén a Villareal ellen góllal mutatkozott be a 38.percben. Mezszáma a 11-es lett.

A walesi felnőtt válogatottban a 2005 szezon végén mutatkozott be. Első mérkőzését 2006. május 27-én játszotta csereként beállva Trinidad és Tobago ellen.Ezzel ő lett a legfiatalabb játékos, aki valaha a walesi játszott

2006. október 7-én ő lett a legfiatalabb játékos, aki gólt lőtt a felnőtt válogatottban. Bale egy bajnoki selejtezőn volt eredményes Szlovákia ellen, szabadrúgásból. Második gólját San Marino ellen szerezte 2007-ben.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból