Henry Cavill háttérkép kategória
A Henry Cavill kategória háttérképei 1-től 1-ig, összesen 1 db háttérkép


Henry CavillA brit koronafüggőséghez tartozó Csatorna-szigetek legnépesebb tagján, Jerseyn született negyedik fiúként. Édesanyja, Marianne alkalmazottként édesapja Colin Cavill bróker cégnél dolgozott. Az iskolás évei alatt kezdett el a színészettel foglalkozni. Itt szerette meg igazán a színpadot, a fényeket, a várakozással és félelemmel teli pillanatokat. Tehetsége már ekkor megmutatkozott.

Egy interjúban megemlítette, hogy ha nem a színészetet választja, akkor vagy belépett volna a hadseregbe szolgálni a hazáját. Henry William Dalgliesh Cavill brit színész játszott a Monte Cristo grófjában, a nagy sikerű Tudorok c. történelmi sorozatban.

A 17 éves Henryt Dennis Berry rendező fedezte fel. Filmes debütálására 2001-ben került sor a Laguna című ifjúsági drámában. 2006-ban a Tristan és Izolda című romantikus kalandfilmben szerepelt. Több nagy sikerű mozi főszerepére is számításba került, de végül más alakította a szerepet.

Habár a filmadaptáció alapjául szolgáló regények írónője, Stephenie Meyer a szereplőválogatások megkezdése előtt úgy nyilatkozott, hogy Cavill az egyetlen színész, akit a szerepben el tudna képzelni mégse ő lett a kiválasztott. A 2007-es Csillagpor című fantasyben Michelle Pfeiffer, Claire Danes és Robert De Niro társaságában tűnt fel a nézők előtt. Karaktere egy igen karizmatikus fiatalember, a király tanácsadója. Hűsége és barátsága azonban nagy próbatétel elé került, mikor beleszeret a király húgába.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból


Infinity

19 db kép
Hannibal

4 db kép
Az álomnő

1 db kép
War

3 db kép
Saab

75 db kép
Nike

2 db kép
Zene

213 db kép
Disturbia

2 db kép