Jennifer Lawrence háttérkép kategória
A Jennifer Lawrence kategória háttérképei 1-től 1-ig, összesen 1 db háttérkép


Jennifer Lawrence kék ruhábanJennifer Shrader Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő. Szerepelt 2009-ben a Megváltás c. filmben. Az éhezők viadalában alakított Katniss Everdeen szerepével robbant be a filmiparba 2012-ben. Jennifer a kentucky-i Louisville-ben született. Édesanyja, Karen Koch Lawrence egy gyermektábor vezetője, míg édesapja Gary Lawrence egy építőipari cég tulajdonosa volt. Két idősebb fiútestvére van, Ben és Blaine. Először csak a helyi színházban lépett fel, 14 éves korára elhatároztahogy színészi karrierbe kezd, és meggyőzte szüleit, hogy engedjék el New York-ba, hogy találjon egy megfelelő ügynökséget. Karrierje érdekében 2 évvel hamarabb fejezte be iskoláit. A színészkedés mellett segédápolónői munkát is vállalt az édesanyja által vezetett táborban.

A 2012-ben megjelenő Az éhezők viadala című regényből készített filmet már nagyon várta a közönség.2011 márciusában megkapta a főszereplő Katniss Everdeen szerepét. Előtte olyan színésznők kerültek szóba a szerepre, mint Emma Roberts, Emily Browning. A filmszerepért barnára kellett festenie és meg kellett tanulnia íjászkodni és fára mászni.

2012 márciusában nagyon jól nyitott a film. Rengeteg pozitívumot kapott a film. A folytatást jelenleg négy filmben tervezik. Jennifert rengeteg negatív kritika érte, főleg a testalkata miatt. A könyvnek 2 folytatása van Futótűz és a A kiválasztott. Szeret gitározni, festeni és szörfözni. 2010-ben az X-Men forgatásán ismerkedett meg későbbi párjával, Nicholas Hoult angol színésszel akivel a mai napig együtt van.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból


Kis csávó

4 db kép
Sony

5 db kép
Chrysler

9 db kép
The Shell

4 db kép
Gracie

4 db kép
Vicces
1 db kategória
219 db kép