Kerry Washington háttérkép kategória
A Kerry Washington kategória háttérképei 1-től 1-ig, összesen 1 db háttérkép


Kerry WashingtonA gyönyörű Kerry nemcsak szakmájában, de a magánéletben is sikeres hiszen 2013-ban, egy év járást követően kimondta a boldogító igent kedvesének, Nnamdi Asomughának. A színésznő a 2014-es Golden Globe-díjátadón jelentette be, hogy első gyermeküket várják. Exe David Moscow színész jegyese is volt.

Kerry Washington 1977. január 31-én született Bronxban professzor és nevelési tanácsadó, valamint ingatlanügynök gyermekeként. Tanulmányait a Spence School középiskolában, valamint a The George Washington egyetemen végezte el. A nagyérdemű 1994-ben ismerhette meg őt, az ABC Afterschool Specials c. sorozatnak köszönhetően. Nem sokkal később már mozifilmekben is szerepet kapott. Az évek során olyan sikerprodukciókban tűnt fel, mint a Szívem érted rapes, a Mr. és Mrs. Smith, a Fantasztikus négyes.

Emmy-díjra is jelölték „Legjobb színésznő drámasorozatban” kategóriában. A Vanity Fair magazin pedig karakterét választotta az egyik legstílusosabbnak „The Top Ten Best-Dressed TV Characters in 2013” elnevezésű listán. 2012-ben nem csak a Scandalban, de Quentin Tarantino mozijában, a Django elszabadulban is megcsillogtathatta magát. Legutóljára a Peeples c. filmben láthatták rajongói.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból