Robin Thicke háttérkép kategória
A Robin Thicke kategória háttérképei 1-től 2-ig, összesen 2 db háttérkép


Robin Thicke
Robin Thicke énekesThicke Los Angelesben született. Édesanyja színész és énekesnő, édesapja is úgyszíntén színész. Elváltak, mikor Robin hét éves volt. Robin kettős állampolgár, ugyanis van kanadai állampolgársága is. Megírta a Love is on my side c. dalt Brandy Eponymus c. albumára, valamint számos dalt és együtt dolgozott Jordan Knighttal, Jimmy Jammel és Terry Lewissal számos dalon. Társíró volt a When you put your hands on me c. számban, mely Christina Aguilera bemutató abumán volt. Kizárólag a vezetéknevét használva stúdiózott, és adott elő. mint Thicke.

2002-ben kiadta a bemutatkozó dalát "When I get you alone" címmel. Az ehhez készült videoklip látható volt az MTV2 csatornán, valamint játszották a rádiók is. Belgiumban, és Olaszországban, valamint Új-Zélandon top 10-es, és top három Hollandiában.

A mérsékelt siker elég volt ahhoz, hogy 2003-ban kijöjjön az albuma, A Beautiful World névvel. Annak ellenére, hogy a második kislemez a "Brand New jones" volt, az album kevés reklámot kapott, és csak 152.ik volt a Billboardon, és 63 000 darab kelt el belőle. Az American Idol 2. helyezettje, Blake Lewis előadta a "When I Get You Alone" c. dalt 2007-ben. Lewis sokszor választott tőle dalt, a zenéje hatással volt rá.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból