Sergio Ramos háttérkép kategória
A Sergio Ramos kategória háttérképei 1-től 2-ig, összesen 2 db háttérkép


Sergio Ramos Real Madrid
Sergio Ramos2005-ben a Real Madrid megvásárolta a 19 évesen a Sevillától. Ő lett a kilencedik játékos aki elhagyja a Sevillát, hogy a Real Madridban játszhasson. A Real Madridban megkapta a 4-es számú mezben játszhatott, amelyet azelőtt Fernando Hierro viselt. Florentino Pérez első elnöksége alatt a klub egyetlen hazai igazolása volt.

Első gólját a Bajnokok Ligájában a Real Madrid színeiben az Olimpiakosz ellen szerezte, ahol a Real Madrid így is vereséget szenvedett. Ramos, teljesítményének és erőfeszítésének köszönhetően hamar a szurkolók favoritja lett. A Real Madridban középhátvédként kezdett, de néha védekező középpályásként vagy jobbhát poszton is játszott. Gólpasszt adott Gonzalo Higuaínnak, és ez a győztes gól biztosította be a klub harmincegyedik bajnoki címét. Bekerült a FIFA és az UEFA év csapatába egyaránt, az Aranylabda-szavazáson 21. lett.

2004-ben Ramos a spanyol U21-es labdarúgó-válogatott kulcsfontosságú tagjává vált, melyben hat meccset játszott, tapasztalatot szerezvén és felkeltvén a nagy csapatok figyelmét. A 2008-as Európa-bajnokság selejtezőiben rendszeresen tagja volt a kezdő tizenegynek. A selejtezőben 11 mérkőzés alatt két gólt szerzett, melyekből egyet a dánok elleni 3-1-es győzelemben. A döntő megnyerése után egy Antonio Puertára emlékező pólót viselt. Játszott a Konföderációs kupán is. A 2010-es világbajnokságon minden meccsen kezdő volt, és neki is nagy szerepe volt abban, hogy a spanyolok a kieséses szakaszt kapott gól nélkül tudták le. A spanyolok történetük először világbajnokok lettek.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból


WALL·E

3 db kép
Gothika

4 db kép
Porsche

74 db kép
Afroman

4 db kép
Sasok

1 db kép