Tara Reid háttérkép kategória
A Tara Reid kategória háttérképei 1-től 1-ig, összesen 1 db háttérkép


Tara Reid2010 januárjában kérte meg kezét egy nünbergi vállalkozó, Michael Axtmann, az akkori barátja Los Angelesben, egy étteremben. Nyáron lett volna az esküvőjük 2010-ben,de bejelentették, hogy lefújják az esküvőt. Később találkozgatott egy üzletemberrel, Michael Lillelund-dal.  2011 augusztusában a színésznő összeházasodott egy bolgár férfival, Zachary Kehayov-val.
Diplomája megszerzése után, elköltözött Los Angelesbe, ahol folytatni tudta a színészkedést. Hamar talált munkát, eleinte kisebb szerepeket kapott.
Szerepelt a még máig is nagy sikerű film vígjátékban. A színésznő ezutén még a Dr. T és a nők, Josie és a vadmacskák és a Főnököm lánya c. filmekben látható volt. Később visszatért a brit valóságshowba, a Big Brothres-hez, de mivel nem kapott elég támogatást a közönségtől hamar távozott is.
Teljes nevén Tara Donna Reid amerikai színésznő és modell született Wyckoffban. Van egy lánytestvére és két bátyja. Bátyja szintén a szórakoztatóiparban dolgozik és saját vállalata van, míg másik bátyja egy ruhaboltban dolgozik, mint divat tanácsadó. Először reklámokban kezdte, majd a TV-ben folytatta, először csak kis szerepeket kapott.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból


Bőrfejek

16 db kép
Bűbáj

2 db kép
Volt

1 db kép
Mr Brooks

2 db kép
Dagi Albert

2 db kép
Lassú tűz

4 db kép
Átok

3 db kép