Taylor Swift háttérkép kategória
A Taylor Swift kategória háttérképei 1-től 20-ig, összesen 20 db háttérkép


Taylor Swift
Taylor Swift mikulás sapkában
Taylor Swift göndör haj
Taylor Swift kék ruha
Taylor Swift rúzs
Taylor Swift RED
Taylor Swift fehér ruha
Taylor Swift ezüst ruha
Taylor Swift híd
Taylor Swift piros ajkak
Taylor Swift lila ruha
Taylor Swift Portré
Taylor Swift vasalt haj
Taylor Swift bullterierr
Taylor Swift Piramis
Taylor Swift kék szemek
Taylor Swift album
Taylor Swift fehér ingben
Taylor Swift egyenes haj
Taylor Swift frufruTaylor Alison Swift hatszoros Grammy-díjas, amerikai, country-pop énekesnő, dalszerző és színész. Kiadta első kislemezét Tim McGraw címmel. Swift a Billboard magazintól megkapta az "Év előadója" címet.  Az album harmadik kislemeze a Mean a "Legjobb country felvétel" és a "Legjobb country dal" Grammy díjakat zsebelhette be.

Megválasztották az év dalszerzőjének és többek között hat Grammy, tíz American Music Awards, hét Country Music Association Awards díjjal büszkélkedhet. A zene mellett szívesen színészkedik. Szerepelt a CSI Helyszínelőkben, a Valentin nap-ban és a The Lorax című animációs filmben. Dalai nagy részét a vele történő események ihlették, ezért az albumai olyanok mint dalokban megfogalmazott naplók. Taylor jó barátnője a színésznő Emma Stonenak és Selena Gomeznek.

2006 októberében, kiadta önálló bemutatkozó albumát, mely egyenesen a Hot Country Songs listájára került, majd háromszoros platina lemez lett. Swift volt 2008-ban Amerikában a legtöbb albumot eladó művész, több mint 4 millió eladott lemezzel. Swift a pop-country első számú befutója lett. Egy hónap alatt több, mint kétmillióan töltötték le dalait három különböző fizetős oldalról. Taylor Swift szerepet kapott a Valentin nap című filmben is, amit 2010-ben jutott el Magyarországra. 2010-ben megjelent harmadik albuma, ami a Speak Now nevet viseli. A lemezről elsőként megjelent dal a Mine címmel.
Ajánló más háttérkép - kategóriáinkból